070-6904581 Martin Hedén 
072-3416028 Inger Orre


Audiellt

Här nedan har du fyra länkar till företrädesvis radiodokumentärer vi gjort. De har producerats/realiserats av SR P1. Den första sändes i oktober 2019 och handlade om människorna i Skitviken, det lilla skjulsamhället intill kraftverkshamnen i Västerås.
Nedanför har du två knappar som länkar till den applikation som rymmer det ljudmuseum vi gjort tillsammans med Västmanlands läns museum och Hi-Story om Skitviken. Med den kan du vandra runt i kåkstaden och höra samtal och historier. Men du kan ockmså ladda hem alla inslag och lyssna på dem hemma. Appen rymmer också en hel del bilder och stadsplanekontorets berättelse om hur den unika bebyggelsen kom att räddas.

Ärrad

Livstids fängelse är ett straff som på många sätt är antihumanitärt. Det placerar den straffade i ett slags vakuum. i några program speglade vi situationen för de straffade. Här hör du Sveriges längst internerade brottsling berätta.

https://www.youtube.com/watch?v=LgOJnq-9oCE&list=PLFD8A37070FB2F67C&index=6

Ekosofiskt

En sång som gjordes till folkomröstningen om Västerås flygplats 2021, Jordesång. Musik Torbjörn Grass, sång Fredrik Stockhaus. Lyssna och se på länken https://youtu.be/yOMQ7SefqFM

Lite blandat

På länken nedan hittar du lite blandade produktioner. "Passagerare" är ett litet P4- inslag från Centralstation i Stockholm en vinternatt när snöstormen slog till och vakterna bara kunde agera enligt reglerna. Kuoron är en guidning på ett grekiskt museum, Pojkarna på höjden en radiodokumentär om ett utredningshem för kriminella unga och Nu är det nu igen handlar om julafton på ett demensboende, också det en P1-dokumentär.

https://soundcloud.com/abacke